Prima organiseert een Landelijk VCA Event! Afmelden  |  Online versie
Prima personeel
11-4-2019
Landelijk VCA Event
Behaal gratis en vrijblijvend je VCA-certificaat!
Wil jij werken in de metaalinstallatiebouwinframarine & offshore, het groen of als schilder? Dan ben je bij Prima aan het juiste adres! Omdat wij veilig werken belangrijk vinden organiseren we op woensdag 15 mei een Landelijk VCA Event waar jij gratis en vrijblijvend je VCA-certificaat kunt halen. VOL = VOL!
 
 
 
Aanmelden voor het Landelijk VCA Event
15-05-2019
 
Dagdeel: naar keuze
 
Landelijk
Wil je kans maken op één van de gratis VCA-examenplekken ter waarde van € 75? Meld je dan voor 10 mei aan voor het Landelijk VCA Event op 15 mei aanstaande. Alle vestigingen van Prima Personeel doen mee, zodat jij het VCA-examen kunt afleggen in een vestiging bij jou in de buurt.
Aanmelden
 
Stel een vraag
 
 
 
Het VCA-certificaat
De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, beter bekend onder de afkorting VCA, is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid. Wanneer je je VCA-certificaat hebt behaald toont dit aan dat je in staat bent onveilige situaties te herkennen en ernaar te handelen.
 
 
Waarom VCA?
Werkgevers stellen vaak – terecht – de harde eis dat (potentiële) medewerkers tenminste over een VCA-certificaat moeten beschikken om aan de slag te kunnen in de bouw en techniek. Je krijgt nu dus op een unieke manier de kans om jouw meerwaarde voor werkgevers te ontwikkelen én te laten zien!
 
 
 
Wil je meer weten? Bel ons gerust!
Prima Personeel
event@prima.nl
 
088 - 0045222
 
 
Facebook
© 2019 Prima Personeel | sitemap | disclaimer | cookies | privacy statement